Jocurile Olimpice stiri: 118
Transnistria stiri: 1410

Prețurile carburanților în Moldova continuă să crească

3 iul. 12:09   Economie
7785 0

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a publicat miercuri, 3 iulie, noi prețuri maxime la produsele petroliere principale de tip standard, care vor fi valabile începînd cu 4 iulie.

Astfel, prețul maxim al benzinei A-95 va constitui 25,12 lei/litru (+6 bani), iar al motorinei fără denumire comercială – 21,89 lei/litru (+6 bani), transmite Noi.md.

Amintim că, începînd cu 1 septembrie 2021, ANRE reglementează prețurile doar pentru benzina A-95 și motorina fără denumire comercială. În același timp, este interzisă vînzarea cu amănuntul a produselor petroliere principale de tip standard la un preț care depășește prețul maxim stabilit de ANRE.

Prețurile altor tipuri de produse petroliere vor fi stabilite de fiecare benzinărie individual. Benzinăriile au dreptul să comercializeze cu amănuntul alte tipuri de produse petroliere principale, cu excepția celor pentru care ANRE stabilește prețuri maxime, numai cu condiția ca la aceeași stație de alimentare să fie vîndute și produse petroliere principale de tip standard.

2
1
0
0
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?