X 
Arşiţa stiri: 177
Jocurile Olimpice stiri: 136
Transnistria stiri: 1455

Prețul benzinei în Moldova va continua să scadă

13 iun. 11:47   Economie
3991 0

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a publicat miercuri, 13 iunie, noi prețuri maxime la produsele petroliere principale de tip standard, care vor fi valabile începînd cu 14 iunie.

Astfel, prețul maxim al benzinei A-95 va constitui 24,14 lei/litru (-6 bani), iar al motorinei fără denumire comercială – 20,36 lei/litru (la același nivel), transmite Noi.md.

Amintim că, începînd cu 1 septembrie 2021, ANRE reglementează prețurile doar pentru benzina A-95 și motorina fără denumire comercială. În același timp, este interzisă vînzarea cu amănuntul a produselor petroliere principale de tip standard la un preț care depășește prețul maxim stabilit de ANRE.

Prețurile altor tipuri de produse petroliere vor fi stabilite de fiecare benzinărie individual. Benzinăriile au dreptul să comercializeze cu amănuntul alte tipuri de produse petroliere principale, cu excepția celor pentru care ANRE stabilește prețuri maxime, numai cu condiția ca la aceeași stație de alimentare să fie vîndute și produse petroliere principale de tip standard.

1
0
0
2
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

[No canvas support]
  • Votat 0
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав