COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 944 930   INFECTAȚI 366 256(+94)   TRATAȚI 350 497      DECESE 9217(+9)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3020

Potențialul investițional al Republicii Moldova, prezentat la Moscova

28 oct. 10:30   Economie
1861 0

Potențialul investițional și de afaceri al Republicii Moldova prezentat în cadrul misiunii de afaceri online a companiilor din sectorul agroindustrial din orașul Moscova.

Companiile din sectorul agroindustrial din capitala rusă, interesate de piața Republicii Moldova, s-au reunit în cadrul unei misiuni de afaceri, desfășurată în format online. La invitația organizatorilor, la eveniment au participat reprezentanții Biroului comercial-economic al Ambasadei și Agenției de Investiții din Moldova, precum și Reprezentanța Comercială a Federației Ruse în Republica Moldova.

În cuvîntul de salut adresat participanților evenimentului, Eugeniu Chistol, Consilierul Ambasadei pe domeniul economic, a relatat dinamica relațiilor comercial-economice bilaterale, potențialul investițional existent și aspectele competitivele a mediului de afaceri al țării noastre. Diplomatul a invitat companiile-participante să valorifice Republica Moldova drept destinație atractivă pentru plasarea investițiilor, formarea parteneriatelor economice durabile și dezvoltarea afacerilor promițătoare.

La rîndul său, Igor Ștefăneț, Șeful Direcției Investiții și Protejarea Investițiilor din cadrul Agenției de Investiții, a prezentat o descriere a potențialului investițional și de afaceri al Republicii Moldova pentru companiile-participante, subliniind deschiderea Agenției de a oferi suportul pentru potențialii investitori interesați de a ieși pe piața Republicii Moldova.

1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X