X 
Arşiţa stiri: 178
Jocurile Olimpice stiri: 135
Transnistria stiri: 1412

O mare companie internațională își dorește să intre pe piața moldovenească

25 iun. 12:45   Economie
5334 1

Compania internațională de consultanță Roland Berger este interesată să intre pe piața moldovenească și este gata să ofere consultanță autorităților privind proiectele de dezvoltare a sectorului energetic.

Acest lucru a fost comunicat de Ministerul Energiei, menționînd că șeful ministerului, Victor Parlicov, s-a întîlnit cu reprezentanții companiei, care au sosit la Chișinău la invitația sa, făcută în cadrul Congresului Mondial al Energiei, desfășurat la Rotterdam (Olanda) în luna aprilie a acestui an.

Ministerul Energiei a subliniat că reprezentanții companiei Roland Berger sînt interesați să contribuie la accelerarea creșterii economice și consolidarea sprijinului Guvernului Republicii Moldova prin consilierea proiectelor legate de dezvoltarea sectorului energetic.

Printre subiectele discutate figurează securitatea energetică a țării și decarbonizarea economiei, precum și domeniile specifice în care compania își poate aduce contribuția. Victor Parlicov a făcut o descriere detaliată a dezvoltării economice a Republicii Moldova, a situației din diferitele sectoare energetice și a politicilor aplicate de Ministerul Energiei.

Alte detalii nu au fost oferite.


Compania internațională de consultanță Roland Berger a fost fondată în 1967 în München, Germania și are peste 50 de birouri și 3.500 de angajați în întreaga lume.

Roland Berger este o firmă internațională de consultanță în management. Printre clienții săi se numără corporații, organizații non-profit și agenții guvernamentale.

5
0
0
1
12

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав