Jocurile Olimpice stiri: 117
Transnistria stiri: 1453

Mai mulți contribuabili vor fi verificați de Serviciul Fiscal de Stat

10 iul. 16:02   Economie
2801 0

Serviciul Fiscal de Stat va întreprinde, în perioada lunilor iulie-august 2024, activități de monitorizare a contribuabililor care desfășoară activitate în domeniul prestării serviciilor de agrement, în vederea preîntîmpinării posibilelor cazuri de neconformare fiscală.

Scopul acțiunilor desfășurate de autoritatea fiscală este asigurarea unei administrări eficiente a contribuabililor, stabilirea și preîntîmpinarea cazurilor de încălcare a prevederilor legislației în vigoare prin neeliberarea bonurilor fiscale, care implicit prejudiciază obligațiile ce urmează a fi încasate la buget.

În context, Serviciul Fiscal de Stat recomandă tuturor contribuabililor să se conformeze prevederilor legislației în vigoare, prin utilizarea echipamentelor de casă și control la decontările bănești în numerar cu populația, declararea conformă a veniturilor și achitarea deplină și în termen a obligațiilor fiscale corespunzătoare.

Reamintim că, organul fiscal asigură monitorizarea continuă a segmentelor economiei naționale cu un înalt risc de neconformare fiscală.

3
1
0
1
24

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?