TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Dodon pledează pentru atragerea investitorilor din Qatar pentru realizarea mai multor proiecte

Dodon pledează pentru atragerea investitorilor din Qatar pentru realizarea mai multor proiecte

Autoritățile din Moldova pledează pentru atragerea investitorilor din Qatar pentru realizarea mai multor proiecte în țara noastră.

Despre aceasta a declarat președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, în cadrul întrevederii de lucru cu Ambasadorul desemnat al Republicii Moldova în Statul Qatar, Victor Țvircun, transmite Noi.md.


În cadrul discuției părțile au discutat diverse subiecte legate de relațiile bilaterale și au constatat un potențial impresionant în domeniul comercial-economic care necesită valorificare la justa valoare.

În acest context, Igor Dodon a pledat pentru atragerea investitorilor din țara respectivă în realizarea mai multor proiecte în Republica Moldova. Totodată, președintele a subliniat necesitatea aprofundării relațiilor cu Statul Qatar, care este unul din cei mai importanți parteneri la capitolul implementării diverselor proiecte sociale și umanitare.

Șeful statului a urat succese domnului Ambasador în activitatea sa diplomatică și l-a îndemnat să depună toate eforturile întru dinamizarea dialogului productiv cu Statul Qatar întru binele ambelor popoare.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load