X 
Jocurile Olimpice stiri: 118
Transnistria stiri: 1410

Daniel Vodă: "Persoanele responsabile trebuie să-și dea demisia dacă fac ceva incorect"

9 iul. 06:30   Economie
2826 1

În Republica Moldova, persoanele responsabile ar trebui să-și dea demisia dacă nu au făcut ceva corect. Așa s-a întîmplat în cazul lui Constantin Vozian.

Declarația a fost făcută de purtătorul de cuvînt al Guvernului Republicii Moldova, Daniel Vodă, comentînd demisia lui Constantin Vozian din funcția de director al Aeroportului Internațional Chișinău, în cadrul emisiunii "По фактам" cu Iulia Fedorova, relatează Noi.md.

"Fostul director al aeroportului din Chișinău și-a dat demisia. Toți înțeleg că dacă ceva nu a fost făcut corect, persoanele responsabile trebuie să plece din funcție. Este clar tuturor acest lucru", a subliniat Daniel Vodă.

El a menționat că datele publicate recent arată o creștere a numărului de pasageri la Aeroportul Internațional Chișinău, iar autoritățile intenționează să construiască un al doilea terminal pentru a face față fluxului sporit de pasageri.

Purtătorul de cuvînt al guvernului Moldovei a declarat că acum pe aeroportul din Chișinău vin companii noi, iar destinațiile de zbor se extind.


Daniel Vodă și-a exprimat speranța că în Moldova va exista în curînd mai multe companii internaționale care vor veni în țară și vor investi în aeroportul din capitală.

În același timp, el a spus că este deosebit de important faptul că la aeroport grupul criminal nu va mai aduna bani, ca mai apoi să destabilizeze democrația din țară.

Purtătorul de cuvînt al Guvernului Republicii Moldova a declarat că în timpul contractului ilegal, care a fost implementat la aeroport de către infractorul Ilan Șor, acum fugar, banii care erau colectați de la fiecare cetățean sub formă de taxe aeroportuare, ajungeau în buzunarul acestei persoane și nu pentru implementarea vreunui program.

Daniel Vodă a atras atenția asupra faptului că taxele aeroportuare la Aeroportul Chișinău au fost reduse de actualele autorități, pe acest aeroport au început să opereze o serie de noi companii aeriene, iar numărul noilor destinații de zbor este în creștere. În plus, Aeroportul Internațional Chișinău a devenit popular în rîndul cetățenilor ucraineni, iar Aeroportul Chișinău devine un aeroport regional.

3
2
0
4
10

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?