X 
Incendii stiri: 559
Criza energetică stiri: 1748

TikTok a devenit partener oficial al Festivalului de Film de la Cannes

16 mar. 2022,, 22:00   Diverse
1610 0

Reprezentanţii reţelei de socializare TikTok au anunţat marţi că această platformă online, specializată în difuzarea de videoclipuri scurte şi foarte apreciate de adolescenţi, a devenit partener oficial al Festivalului de Film de la Cannes, informează Noi.md cu referire la agerpres.ro.

"TikTok va oferi acestui eveniment cultural major, operelor cinematografice prezentate şi tuturor artiştilor săi talentaţi o vizibilitate largă în rîndul celor peste 1 miliard de utilizatori ai săi din lumea întreagă", au precizat directorii acestei reţele de socializare, filială a grupului chinez ByteDance, într-un comunicat.

Ei au promis, de asemenea, că îi vor ajuta pe utilizatori să descopere "dintr-un unghi inedit culisele festivalului, celebra paradă a vedetelor pe treptele de la Cannes şi întîlniri online cu diverşi artişti" şi că vor lansa o competiţie de videoclipuri scurte ai cărei cîştigători îşi vor primi premiile în timpul festivalului de pe Croazetă.

Acest parteneriat "ne va permite să partajăm magia festivalului cu un public mai amplu şi de nivel mondial, dar la fel de cinefil", a adăugat delegatul general al Festivalului de la Cannes, Thierry Fremaux, citat în acelaşi comunicat.

TikTok s-a alăturat astfel listei de parteneri oficiali ai Festivalului de la Cannes, din care fac parte creatorul de bijuterii Chopard (care realizează trofeul Palme d'Or), producătorul de automobile BMW şi gigantul din industria produselor de lux Kering.

Cea de-a 75-a ediţie a Festivalului de la Cannes, care se va desfăşura în perioada 17-28 mai, va fi marcată de o nouă imagine a evenimentului: postul Canal+ a fost înlocuit în calitate de partener media de France Televisions şi Brut, o schimbare ale cărei prime implicaţii urmează să fie dezvăluite într-o conferinţă de presă ce va avea loc joi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий