X 
Puterea stiri: 7441
Criza energetică stiri: 1120

Scene înfiorătoare în Shanghai: oamenii urlă noaptea de la geamuri, după o săptămînă de carantină totală

11 apr. 21:00   Diverse
1690 0

Locuitorii din Shanghai urlă noaptea de la geamurile blocurilor, după o săptămînă de carantină totală, în care le este strict interzis să-și părăsească locuințele, indiferent de motiv. Nu se știe cît va mai dura lockdown-ul dictat din cauza Covid-19, transmite Noi.md cu referire la stirileprotv.ro.

Imagini tulburătoare au fost făcute publice sîmbătă de un cunoscut realizator radio din SUA, Patrick Madrid, care prezintă un scurt video filmat în Shanghai, unde pot fi auziți mii de oameni cum urlă noaptea de la geamurile locuințelor lor, după o săptămînă de carantină totală impusă de autorități în metropola cu 26 de milioane de oameni, din cauza unor cazuri de Covid-19.

”Ce?? Acest videoclip filmat ieri în Shanghai, China, de tatăl unei prietene apropiate de-ale mele. Ea a verificat autenticitatea acestuia: oameni care țipă la ferestre după o săptămînă de blocare totală, fără a putea părăsi apartamentul, sub niciun motiv”, a scris Patrick Madrid.

Acesta revine într-un comentariu: ”Traducerea pe care mi-a dat-o: „Este Shanghai, toată lumea țipă, a început cu un cuplu, acum toată lumea țipă, după o săptămînă de izolare, ceva se va întîmpla, nimeni nu știe cînd se va termina”.

26 de milioane de oameni nu mai au voie să-și părăsească locuințele, indiferent de motiv


Autoritățile au instituit pe 28 martie un lockdown total asupra Shanghaiului, unul dintre cele mai mari orașe din lume.

Practic, 26 de milioane de oameni nu mai au voie să-și părăsească locuințele, indiferent de motiv, după înregistrarea a circa 9.000 de cazuri noi de Covid-19.

Autoritățile au trimis peste 12.000 de militari și inspector sanitari în Shanghai și alte zone, în cea mai amplă operațiune din domeniul sănătății publice organizate de China de la descoperirea focarului 0 de Covid-19, la Wuhan, în 2019.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав