X 
Transnistria stiri: 1324
Eurovision stiri: 494

Platforma X, fost Twitter, introduce o taxă anuală pentru utilizatorii noi

18 oct. 2023,, 22:30   Externe
1818 0

Platforma de social media X, cunoscută anterior ca Twitter, a început să lanseze un nou abonament care îi va taxa pe noii utilizatori neverificaţi cu 1 dolar în fiecare an pentru funcţiile de bază, relatează miercuri agenţia DPA, preluată de Agerpres. Noii utilizatori din Noua Zeelandă şi Filipine vor fi primii care vor încerca programul "Not A Bot", a anunţat X într-un comunicat.

"Acest nou program îşi propune să apere împotriva boţilor şi a spammerilor care încearcă să manipuleze platforma şi să perturbe experienţa altor utilizatori X", a declarat compania. Utilizatorii existenţi nu ar fi afectaţi de noul serviciu de abonament. Cei care optează să nu plătească ar putea să efectueze acţiuni "numai de citire", inclusiv citirea postărilor, vizionarea videoclipurilor şi urmărirea conturilor, transmite Digi24.

Cu toate acestea, ei nu vor putea să aprecieze postările, să răspundă, să reposteze, să citeze sau să marcheze postările. Miliardarul tech Elon Musk a preluat compania numită anterior Twitter în urmă cu un an, după ce a cumpărat-o cu 44 de miliarde de dolari.

După preluarea Twitter, Musk a concediat aproximativ 80% din cei 8.000 de angajaţi la nivel global - şi a admis că aceasta a condus la pierderi în funcţionalitatea platformei. El a supravegheat de asemenea eliminarea "bifelor albastre" moştenite, care verificau identitatea unui utilizator, înlocuite cu un abonament plătit numit Twitter Blue.

0
3
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?