COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Obiceiurile care îţi afectează sănătatea fără să ştii

Obiceiurile care îţi afectează sănătatea fără să ştii

Sănătatea este rezultatul relației dintre organismul tău și ceea ce faci zilnic, fie că este vorba de alimentație, fie că este vorba de stilul de viață.

Mulți dintre noi avem obiceiuri care ne afectează sănătatea fără să ne dăm seama de acest lucru.

Elimină de acum cîteva lucruri din rutina ta zilnică, pentru a te asigura că ții boala departe de tine. Sunt lucruri simple, care mai mult ca sigur că nu te gîndeai că te vor afecta atît de serios.

Somn insuficient

Somnul este important pentru sănătate. A respecta programul de 8 ore de somn pe zi este indicat pentru că, în timpul somnului, organismul se reface. Dacă nu respecți un program normal de somn, anxietatea, depresia și bolile pot apărea în timp, lovindu-te din plin. Asigură-te că dormi suficient, chiar dacă ești obișnuit altfel.

Fast food

Chiar dacă este mai ușor de procurat și este pe alocuri delicioasă, mîncarea de tip fast food face ravagii în organism, fie că vorbim de burgeri, chipsuri sau cartofi prăjiți. Fast food-ul duce la obezitate, diabet de tip 2, boli de inimă, colesterol ridicat, atacuri de cord și chiar demență. Pe lîngă asta, favorizează și apariția a diferite tipuri de cancer și la instalarea deficiențelor nutriționale în organism. Renunță la ea cît mai ai timp!

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load