O ploaie torențială a devastat mai multe zone ale orașului Soci

10 iul. 05:00   Diverse
1864 0

O ploaie torențială căzută duminică de dimineață la Soci, în Rusia, a devastat mai multe străzi și a făcut praf zeci de mașini, imaginile publicate pe rețelele de socializare și pe portalurile rusești de știri devenind virale.

Agenția de presă Interfax a publicat o informare a serviciului de presă al Direcției Principale a Ministerului Situațiilor de Urgență din Rusia. În cartierul Hostinski din Soci, ploile abundente au inundat mai multe străzi și locuințe, mai multe viituri tîrînd cu ele zeci de mașini, scrie Libertatea.ro.

Primul etaj al unui bloc de apartamente cu patru etaje de pe strada Kiparisova și subsolul unei casei de pe strada Șoseinaia au fost inundate. Evacuarea oamenilor nu a fost necesară, apa este scoasă de pmpieri cu pompe, arată raportul autorităților.

Pe strada Rucei Vidni, mai mult de zece mașini au fost luate de un curent puternic de apă și distruse. „Conform informațiilor preliminare, nu există morți sau răniți”, se arată în raport.

„Se pompează apă din subsolurile caselor. Nu a fost necesară evacuarea rezidenților și relocarea lor. Vehiculele personale au fost avariate de-a lungul unei străzi. Acum ploaia s-a potolit. Grupurile de monitorizare vor face un tur pentru a evalua pagube”, a declarat serviciul de presă al administrației orașului.


„Au fost averse explozive în Soci. Aproximativ 80 mm de ploaie au căzut. Nu au fost victime sau răniți. Locuințe și infrastructura comunală nu au fost avariate. Transportul public funcționează normal”, se mai arată în raport.

O avertizare de furtună și vreme rea în toată regiunea Soci continuă să fie în vigoare.

1
0
0
5
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?