X 
Coronavirus stiri: 8130
Obiectiv european stiri: 326
Criza energetică stiri: 937

Horoscopul pentru 14 iulie 2022

14 iul. 07:00   Diverse
1506

BERBEC

Există o intensitate negativă în ziua de azi, care se va agrava doar dacă continui să priveșți cu încăpățânare fiecare problema care îți vine în cale. O mare parte a activității de astăzi se va concentra pe modalități prin care oamenii își pot desprinde puterile și văd lucrurile dintr-o perspectiva cu totul diferită. Dacă insișți ​​să rămâi fix pe căile tale, vei întâlni doar rezistență.

TAUR

Această este o zi intensă pentru ține, în care armonia din diferite tărâmuri ale vieții tale se dezvoltă și te stimulează la acțiune. Alții pot fi încăpățânați astăzi, provocând tensiune și frustrare oriunde te-ai află. Distracția este cheia pentru echilibrarea ecuației. Un cadru de spirit minunat și o atitudine jucăușă te vor ajută să remediezi orice situație care îți iese în cale. Distrează-te astăzi.

GEMENI

Eșți pasionat de natură, dar puterea dorințelor tale ar putea să te surprindă chiar și astăzi. Te simți mai ales romantic și chiar mai sexy decât de obicei. Vei dori să petreci timp singur alături de iubitul tău. Nu te miră dacă atragi priviri admirative de la alții, chiar și de la străini. Comunicarea la toate nivelurile ar trebui să fie clară și imediată. Bucură-te de o seară minunată!

RAC

Lucrurile ar putea fi un pic încordate pentru ține. Una dintre primele tale reacții ar putea fi să te uiți la cei dragi pentru a primi sprijin. Din păcate, s-ar putea să descoperi că problemele tale nu stau la distanță. De fapt, s-ar putea părea că s-au alăturat opoziției. La început s-ar putea să simți că ai fost trădat. În realitate, poate că lupți pentru o cauza veche și este timpul să te alături și tu opoziției.

LEU


Al șaselea simt al tău este corect astăzi, așa că ai încredere în instinctele tale. Este posibil să te conectezi cu cineva într-un parteneriat minunat care te va ajută să favorizezi chiar planul pe care doreșți să îl dezvolți acum. Stai aproape de acele lucruri care rezonează puternic cu planurile tale. Răspunsul este în față ta așa că nu trebuie să cauți prea departe.

FECIOARĂ

În cazul în care nu credeai că te mai poate surprinde cineva, vreodată, se pare că s-a găsit o persoană să te lase mut de uimire. este un gest extrem de frumos la care nu te așteptai. Eșți pe cale să obții un premiu pe care ți l-ai dorit, dacă ai participat la un concurs în ultima vreme.

BALANȚĂ

Una sau mai multe persoane interesante ar putea întră în viață ta astăzi, poate prin intermediul unor prieteni sau activități de grup de un anumit fel. S-ar putea să te viziteze așa că așteaptă-te să fii inspirat și motivat de contactul tău cu aceșți oameni și să ai o mulțime de noi posibilități pentru viitorul tău. Bucură-te de ziua ta.

SCORPION

Evenimentele din cartier te-ar putea frustra astăzi. Acest lucru ar putea fi ceva important, cum ar fi echipajele de construcții care blochează străzile sau ceva atât de minor că o vreme rea. Nu contează, îți va face viață un pic mai dificilă o perioada, dar va trebui să suporți asta. Între timp, încearcă să te înveseleșți plănuind o petrecere improvizată. Acest lucru funcționează întotdeauna!

SĂGETĂTOR

S-ar putea să fie greu să ajungi la rădăcina unei chestiuni astăzi. În loc să te stresezi, trage un pui de somn lung cândva în această după-amiază. Evadează într-un loc care te îndepărtează de viață ta de zi cu zi. Tratarea cu oamenii în termeni proprii se poate dovedi extrem de dificilă. Cealaltă parte poate să nu acționeze din punct de vedere al asigurării.

CAPRICORN

În jurul casei ar putea există condiții nesigure, care pot duce la accidente dacă nu sunt rectificate. Este posibil că unele să nu fie ușor evidențiate, așa că avertizează-ți membrii familiei să fie atenți. Nu este o zi bună pentru a face orice muncă grea în jurul casei. Dacă plănuiești reparații majore, ar putea fi o idee bună să le amani. Această este, însă, o zi bună pentru planificarea unor astfel de reparații, deoarece poți fi mai metodic în acest moment.

VĂRSĂTOR

Nu te miră dacă apar mulți vizitatori neinvitati astăzi. Ai putea găzdui un eveniment social improvizat în timp ce vecinii se opresc pentru a aduce vești despre schimbările din zona. Ai energie destulă în acest moment, așa că ești capabil să îți gazduiesti perfect oaspeții. Dar nu te lasă copleșit. Pur și simplu oferă-le orice răcoritoare ai la dispoziție și lasă petrecerea să își urmeze cursul.

PEȘTI

Lasă ziua de azi să îți amintească de importantă iubirii. Nu te gândi la ea doar că la o marfă pentru care lupți și pe care o învingi cu trucuri captive și tactici strategice de întâlnire. Realizează că iubirea este evidență în modul în care vezi lumea și este o sămânța din ține. Cu cât vezi mai multă dragoste în oamenii din jurul tău, chiar și în inima unui străin, cu atât vei fi binecuvântat cu lumina ei radiantă.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав