Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Cum poți reutiliza apa în care fierbi ouă

22 apr. 2019,, 03:30   Externe
4889 0

Păstrează apa în care ai fiert ouăle pentru plante. Nu mai arunca lichidul benefic pentru sol şi pentru întărirea rădăcinilor plantelor.

Apa în care au fiert ouăle este foarte bogată în calciu organic şi săruri minerale. Atenţie însă, lichidul are termen de valabilitate, de cel mult o zi după ce ai fiert ouă în el.

De asemenea, dacă vrei să profiţi din plin de produsul proteic, nu arunca nici cojile, cu excepţia celor pascale vopsite cu substanţe chimice.

Cojile conţin o concentraţie mare de calciu care protejează plantele de dăunători, e un fertilizant minunat pentru roşii, ardei şi vinete.

Tot ce trebuie să faci este să îl adaugi ca îngrăşământ după ce pisezi cojile foarte fin.


Cele mărunţite manual care au colţuri tăioase pot reprezenta capcane eficiente pentru melci şi alţi dăunători.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?