X 
Arşiţa stiri: 185
Jocurile Olimpice stiri: 144
Transnistria stiri: 1455

Ultimele pregătiri la tabără de vară „Poienița Veselă”

7 iun. 10:30   Capitala
4967 0

Autoritățile municipale, anunță că la tabără de vară „Poienița Veselă”, se fac ultimele pregătiri, pentru a primi copiii în primul tur din 8 iunie.

Viceprimarul Angela Cutasevici, a efectuat o vizită la tabără, unde a inspectat condițiile care urmează a fi oferite copiilor, verificînd atît infrastructura, condiţiile sanitare, cît și calitatea activităților care vor fi desfășurate în tabără. Această acțiune reflectă angajamentul autorităților locale de a asigura un mediu sigur și plăcut pentru micuții care participă la taberele de vară, în cadrul sezonului estival 2024.

În acest an, tabăra de odihnă pentru copii „Poienița Veselă” își va deschide porțile pe data de 8 iunie, urmînd să activeze pînă pe 28 august, în șapte schimburi, a cîte zece zile fiecare.

Oferta educațională pentru sezonul estival 2024 în municipiul Chișinău se constituie din șapte Programe subvenționate de către APL, inclusiv:
-15 tabere cu sejur de zi în baza instituțiilor de învățămînt primar, secundar ciclul I și II;
-3 tabere constante: „Poienița Veselă”, „Alunelul” și „Cireșarii”;
-14 tabere sportive în afara orașului - în toate școlile sportive;
-1 tabăra ecologică - Proiectul ecologic cognitiv distractiv de vară „GREEN GATE 2024”, în baza Centrului Orășenesc al Tinerilor Naturaliști (COTN);
-13 tabere vocaționale în cadrul instituțiilor extrașcolare;
-24 tabere tematice în baza Centrelor comunitare pentru copii și tineri, subdiviziuni ale Direcției generale pentru protecția drepturilor copilului;
-Tabere tematice în baza Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu” cu 27 filiale ale acesteia, sub genericul „Provocarea verii”.

Menționăm că, costul unui bilet la o tabără constantă (10 zile) este de 3.700 de lei, părinții, urmînd să achite doar 20% din valoarea tichetului, adică circa 700 de lei.

6
1
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumul republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав