Transnistria stiri: 1445
Preşedintele stiri: 4066

Teatrul Verde din Chișinău, curat și îngrijit, găzduiește deja evenimente cultural-artistice

22 mai. 05:00   Capitala
4170 0

La Teatrul Verde din parcul „Valea Morilor” din capitală, curat și îngrijit după renovare, a avut loc deja cu succes mai multe evenimente.

În special, acolo s-a desfășurat un eveniment cultural-artistic dedicat importanței familiei și rolului acesteia în dezvoltarea unui mediu social sănătos.

În plus, cu mare succes acolo a avut loc un concert de neuitat și emoționant în memoria lui Ion Aldea-Teodorovici, care, în acest an, ar fi împlinit 70 de ani.

Anterior, primarul general al capitalei, Ion Ceban, a anunțat deschiderea sezonului estival 2024 la Teatrul Verde din parcul „Valea Morilor”, menționînd că cel mai mare amfiteatru în aer liber din Chișinău, și probabil din Europa, a fost readus la viață, dat fiind faptul că în ultimii ani, primăria a investit mulți bani în restaurarea teatrului, care se afla într-o stare proastă.

Edilul capitalei a adăugat că locuitorii orașului vor avea parte în acest sezon estival de multe evenimente cultural-artistice interesante.


„Acest amfiteatru în aer liber va rămîne atractiv pentru locuitorii și oaspeții capitalei, precum și pentru cei care doresc să organizeze evenimente de amploare”, a subliniat primarul general.

Reamintim că municipalitatea a început reabilitarea „Teatrului de Vară” în urmă cu doi ani, reușind să schimbe scaunele, paveze toată zona Teatrului, să schimbe porțile de la intrare, repare acoperișul scenei, amenajeze spațiul verde, repare fațada clădirii și să instaleze grupuri sanitare.

17
0
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?