TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Primăria vrea să reabiliteze terenul din preajma lacului Valea Morilor

Noi discuții la Agenția Proprietății Publice între primarul general Ion Ceban, membrii APP și conducerea Centrului Moldexpo.

Potrivit edilului, Primăria Chișinău își dorește reabilitarea terenului din preajma lacului Valea Morilor.

„Deoarece acest teren nu aparține municipalității, ne propunem semnarea unui Acord trilateral cu entitățile menționate. Proiectul propus este în pozele de mai jos și va fi unul inedit pentru capitală, în contextul în care vom reuși să-l realizăm. În această perioadă lucrăm foarte mult împreună cu APP în ceea ce privește delimitarea terenurilor municipiului Chișinău, este vorba de circa 6.000 de dosare”, a declarat edilul.

Ceban spune că tot astăzi, la Chișinău vor veni într-o vizită de lucru colegii din Romînia, senatorul, Gabriel Mutu, președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Petru Ștefan Thuma, vicepreședintele Consiliului Județean Ilfov, Vincențiu Voicu, consilierul local al Sectorului 6 București, Constantin Tomescu.

„Cu oaspeții din București vom vizita mai multe obiective din capitală, printre care cele realizate cu suportul Romîniei, dar și alte proiecte pe care ne propunem să le realizăm împreună”, a declarat Ceban.


Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load