X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4054

Lacul Valea Morilor a intrat în proces de salubrizare

26 mar. 11:31   Capitala
2023 0

Lacul „Valea Morilor” a intrat în proces de salubrizare. În acest sens, săptămîna precedentă au început lucrări de curățare manuală a lacului, notează Noi.md.

Potrivit Preturei sectorului Centru, Î.M. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi” a efectuat operațiuni de evacuare a deșeurilor vegetale și menajere din apă.

„Curățarea apei din lac se va face și în următoarea perioadă. Odată cu începerea sezonului cald, de dorim ca cel mai vizitat parc din oraș să ofere locuitorilor peisaj natural agreabil, spațiu plăcut de relaxare și odihnă”, se arată în anunțul Preturii sectorului Centru.

Totodată, lucrările de curățare vor contribui la creșterea oxigenului în apă, va evacua gazele toxice și urît mirositoare, precum și va stimula viața biologică a lacului.

Acțiunea ecologică a fost realizată în conformitate cu programul Campaniei de salubrizare ”Curățenia generală de primăvară” a municipiului Chișinău dar și cu prilejul marcării la 22 martie a Zilei Mondiale a Apei.


Aminitim că Primăria Chișinău a anunțat că, pe parcursul săptămînii trecute, în Capitală au continuat lucrările de salubrizare și evacuare a deșeurilor.

Acţiunile se desfăşoară în cadrul campaniei de salubrizare de primăvară.

8
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?