X 
Transnistria stiri: 1327
Eurovision stiri: 494

O elevă din capitală ar fi fost lovit de un profesor

12 feb. 12:46   Capitala
3891 0

O elevă din capitală ar fi fost lovită de către o profesoară. Despre aceasta a anunțat primarul general, Ion Ceban, în cadrul ședinței operative a serviciilor Primăriei.

"Rog să fie solicitată informația de la Ministerul Educației despre această situație și ce măsuri sînt luate”, a declarat edilul. „Am văzut informația referitoare la incidentul cînd un profesor lovește un copil.

Am rugat colegii să solicite toată informația de la Ministerul Educației despre această situație și ce măsuri sînt luate. Totodată, am rugat să fie formulate propuneri către minister, și nu ar fi rău, ca în sălile de clasă să fie instalate camere de supraveghere.

Am rugat ca aceste solicitări și propuneri să fie transmise astăzi Ministerului Educației", a spus primarul, notează Noi.md cu referire la unimedia.

Contactată de Noi.md, Angela Mutruc, reprezentanta Serviciului de Presă al Ministerului Educației, a spus că instituția pregătește o reacție, pe care o va publica în scurt timp.


În același timp, reprezentanții liceului au declarat pentru tv8 că nu pot oferi informații fără o permisiune a Direcției municipale de învățămînt. Totodată, aceștia au precizat că incidentul a fost examinat și în interiorul instituției, dar a fost organizată și o comisie de direcția Educație pentru a analiza situația.

De asemenea, despre conflictul iscat între elevă și pedagog s-a discutat cu părinții acesteia, care nu ar fi confirmat că fiica lor a fost lovită. Cît despre ridicarea vocii la elevi, reprezentanții liceului spun că se vor lua măsurile necesare.

1
0
3
7
5

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?