COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Locuitorii capitalei, îngrijorați de soarta terenului de pe strada Grenoble (VIDEO)

Locuitorii capitalei, îngrijorați de soarta terenului de pe strada Grenoble (VIDEO)

Soarta terenului situat de-a lungul străzii Grenoble, în preajma Spitalului „V. Ignatenco” și a hotelului „Vila Verde”, sectorul Botanica, rămîne incertă, notează Noi.md.

Acum un an, terenul a fost îngrădit, defrișat și începute lucrările de nivelare a suprafeței, care se desfășoară pînă în prezent.

Defrișările masive au trezit îngrijorări în rîndul locatarilor din regiune. Ei se arată preocupați că în cazul în care va fi ridicată o construcție, accesul la locul în care poate fi văzută panorama orașului va fi blocat. Mulți din ei consideră că odată ce terenul a fost defrișat, ar fi bine ca autoritățile să se gîndească la oameni și să construiască o nouă zonă de odihnă cu o viziune panoramică extraordinară asupra municipiului, parcăre auto și locuri de joacă pentru copii.


Noi.md a scris anterior că lotul respectiv este cu destinație agricolă, iar conform legii acesta nu poate fi folosit pentru construcții. Reprezentanții Primăriei Codru au precizat din capul locului că terenul a fost dat în arendă unor persoane care se ocupă cu agricultura și chiar dacă unele voci spun că terenul ar fi fost pregătit pentru construcția unui complex rezidențial, autoritățile au explicat că nicio autorizație în acest sens nu a fost eliberată.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load