X 
Jocurile Olimpice stiri: 120
Transnistria stiri: 1410

Un italian, stabilit în Moldova: "A devenit a doua mea casă. Nu am de gînd să plec de aici"

19 iun. 09:45   Societate
4757 0

În timp ce Italia a devenit o a doua casă pentru cei mai mulți moldoveni din diasporă, unii italieni au ales să se stabilească și chiar să investească în țara noastră. Unul dintre ei este Francesco Sanna, originar din Torino, dar care de mai bine de 29 de ani se află în Moldova.

În țara noastrtă, el și-a întemeiat o familie și a dezvoltat o afacere. A devenit întrte timp bucătar și gătește cu produse originale italiene pe care le importă.

„Eu am venit cu foarte mulți ani în urmă prima dată în Republica Moldova, aveam altă profesie, eram agent de vînzări al unei companii italiene.

Nu credeam că voi rămîne, dar timpul trecea și atunci cînd a venit momentul în viață să iau o hotărîre, am decis să mă stabilesc în Moldova”, spune italianul, notează Noi.md cu referire la Moldova 1.

Francesco Sanna și-a deschis o afacere de succes în Republica Moldova. El povestește că nu simte oboseala, deoarece adoră ceea ce face.


„Iată că am deschis businessul personal, firma de import-export, și de peste 13 ani fac import și distribuție de produse alimentare, lucru care a venit de la inimă. Activitățile pe care le desfășor astăzi sînt cele potrivite mie, care îmi deschid sufletul, le fac cu drag în fiecare zi”.

Fiind căsătorit cu o moldoveancă, avînd trei copii și o afacere pe care o consideră de succes, italianul spune că nu intenționează să plece din Republica Moldova, de care s-a atașat foarte mult.

9
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?