Incendii stiri: 557
Criza energetică stiri: 1729

La intersecția străzilor Decebal și Dacia este amenajat un teren de joacă

4 iul. 2022,, 18:00   Capitala
2009 0

La intersecția străzilor Decebal și Dacia din sectorul Botanica al capitalei au loc lucrări de amenajare a unui teren de joacă. În aceeași zonă au loc lucrări de instalare a unui teren de fitness/workout. Direcția generală locativ-comunală și amenajare precizează că lucrările au loc în cadrul programului municipal cu destinație specială de construcție și amenajare a terenurilor de joacă în spații publice sau spații verzi, transmite IPN.

Contactat de IPN Vasile Efros, șeful secției amenajare și mediu din cadrul DGLCA, a precizat că lucrările de la intersecția străzilor Decebal și Dacia urmează să se finalizeze în cel mult două săptămîni. Totodată, sînt practic finalizate lucrările la un alt teren de joacă și unul de fitness/workout din strada Valea Crucii, 24. Aici mai rămîne de instalat mobilierul urban. Responsabilul a mai spus că au loc și lucrări de amenajare a trotuarelor, instalare a bordurilor și de instalare a mobilierului urban.

Alte proiecte similare ale DGLCA sînt la etapa procedurii de licitație. Locațiile unde sînt sau urmează să înceapă amenajarea terenurilor de joacă sînt selectate conform solicitărilor venite din partea locatarilor în coordonare cu preturile de sector.

În acest an, pentru amenajarea terenurilor de joacă, Primăria municipiului Chișinău a alocat 20 de milioane de lei, iar pentru amenajarea terenurilor de fitness – 10 milioane de lei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий