COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 539 104   INFECTAȚI 258 484(+119)   TRATAȚI 251 347     DECESE 6240(+4)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2819
Puterea stiri: 6418
Coronavirus stiri: 7296

La Chișinău vor fi lansate două punte mobile de vaccinare

24 mai. 08:45   Capitala
1639 0

Miercuri, la Chișinău vor fi lansate două puncte mobile de vaccinare. Anunțul a fost făcut de primarul general al capitalei, Ion Ceban, în cadrul ședinței serviciilor operative a primăriei.

”Acum avem vaccinuri suficiente și diferite, dar oamenii sînt încă reticenți. Iată de ce, miercuri pe 26 vom lansa două puncte de vaccinare mobile, în intenția ca populația să aibă posibilitatea să se vaccineze. Vom pune în circulație un troleibuz și autobuz”, a spus primarul.

Potrivit edilului, transportul va staționale în mai multe sectoare ale municipiului, astfel oferid posibilitatea oamenilor să se vaccineze acolo unde le este cel mai comod.

”Troleibuzul va staționala în toate sectoarele capitalei iar autobuzul va merge în suburbii. Miercuri pe 26 la ora 11 vom lansa acest proiect în Piața Marii Adunări Naționale”, a mai punctat Ceban.

Totodată, autoritățile municipale își propun să organizeze încă un maraton al vaccinării, de această dată la Palatul Republicii.


”Vineri la ora 9 vom avea vaccin disponibil, sînt realizate mai multe acțiuni în acest domeniu și vreau să anunț că în acest context vom avea 15 fluxuri paralele. Încă se discută dacă va fi pe bază de programare sau flux deschis”, a spus edilul.

Reamintim că pe site moldovenii.md există o mulțime de informații utile care-i vor ajuta pe toți doritorii de a planifica și a petrece un weekend minunat în țara noastră. În special, aici sînt prezentate informații ample despre turismul în Moldova, sînt prezentate sfaturi pentru turiști, rute turistice, date despre perlele turistice și mănăstirile din Moldova.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ce activități ai vrea să practice copiii în timpul vacanței?
🔽🔽