X 

La Chișinău a avut loc lansarea unui film moldovenesc

24 sep. 16:40   Capitala
12436 0

Pe 23 septembrie, la Palatul Național, a avut loc premiera filmului moldovenesc „Puterea Probabilității”. Este producția care a stîrnit reacții pe rețelele de socializare în iulie 2023, după ce au apărut imagini cu o mașină care a intrat într-un troleibuz.

Potrivit imaginilor de pe rețelele de socializare, la premiera filmului care a avut loc la Palatul Național din centrul Chișinăului, organizatorii producției au închiriat un troleibuz. Cu transportul public a ajuns la premieră cel puțin un actor, Aurel Pîntea, transmite newsmaker.

„Puterea Probabilității” este regizat de Ivan Naniev și dezvăluie o poveste despre copii dispăruți, corupție financiară și acțiuni pline de comploturi ascunse.

Potrivit reprezentanților producției, „Puterea Probabilității” s-a filmat în 43 de locații din țară, iar scenariul filmului „s-a scris în 3 ani, s-a copt în 7 luni și s-a filmat în timp record – doar 23 de zile”.

Producția a strîns în jurul ei peste 1000 de persoane dintre care 160 de actori, 5 cascadori, 12 instructori și consultanți. Peste 70 de mașini civile, peste 40 mașini de poliţie, mașini de pompieri, ambulanţe, evacuatoare, platforme pe roţi, 3 maşini accidentate, 2 arse şi un troleibuz avariat au fost implicate în producție.


Actorii care s-au filmat sînt: Valery Moon, Bogdan Bitlan, Andrei Luca, Aurel Pîntea, Vlad Blanari, Andrei Porubin, Dorin Scobioala, Traian Stoianov și Valera Leovskii.

Amintim că pe 23 iulie 2023, pe rețelele de socializare au apărut imagini cu o mașină care a intrat într-un troleibuz. Acestea au fost surprinse pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfînt, intersecție cu strada Ismail din capitală. La scurt timp, reprezentanții Primăriei Chișinău au precizat se filmează scene pentru un film, iar imaginile sînt parte a regiei.

14
1
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?