Coronavirus stiri: 8216
Obiectiv european stiri: 317
Criza energetică stiri: 941

Ion Ceban dezminte niște falsuri din mass-media (VIDEO)

15 mai. 2020,, 17:20   Capitala
2203

Primarul general, Ion Ceban, a venit cu o dezmințire, după un articol publicat pe pagina portalului anticorupție.md. Edilul capitalei spune că informația plasata pe site nu este veridică și se încearcă să se manipuleze cu datele.

„Exdrupo este întreprindere municipală deci așa nu putem să calificăm și Lumteh, și altele. Salubritatea tot „de-acasă este”. Eu vă rog foarte mult atunci cînd faceți unele înscrieri, acuzații haideți să ne documentăm suficient în această privință. Ce ține de parte de lucrări, bordura și terasamentul o face întreprinderea municipală. sînt lucrări planificate bugetate pentru anul curent. Iar ce ține de lucrări de amenajare este legislația separată care va arăta aceste lucruri. Dacă aveți nevoie de informație de informație adresați-vă, noi sîntem foarte deschiși. Dacă aveți nevoie de documente, noi o să le prezentăm. Noi încercăm să fim foarte transparenți. Activități planificate, lucrări efectuate, cheltuie din buget, noi sîntem foarte deschiși”, a declarat primarul.

Reacția lui Ceban vine după ce portalul de știri anticorupție.md a scris un articol despre unele lucrări făcute de Exdrupo, fără a fi făcută vreo licitație.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав