Indicatoare rutiere stranii pe străzile Chişinăului. Care este explicația Primăriei

Indicatoare rutiere stranii pe străzile Chişinăului. Care este explicația Primăriei

În legătură cu apariţia în ultimele zile pe anumite străzi ale oraşului Chişinău a unor indicatoare care conţin inscripţii sau simboluri cu semnificaţie necunoscută, Primăria municipiului Chişinău a venit cu unele precizări.

Potrivit autorităților, aceste indicatoare nu au fost instalate de către serviciile de resort ale administraţiei publice locale. Primăria apreciază drept iresponsabilă acţiunea celor care au instalat respectivele indicatoare rutiere, care pun în pericol siguranţa circulaţiei rutiere. Instituția își exprimă regretul în legătură cu cheltuielile suplimentare pe care le va suporta pentru demontarea acestor indicatoare, bani din care puteau fi instalate indicatoare rutiere în locurile necesare.

Totodată, autoritățile anunță că vor sesiza organele competente pentru identificarea persoanelor care au instalat acele indicatoare şi tragerea lor la răspundere, conform legislaţiei în vigoare.

Primarul general interimar al municipiului Chişinău, Ruslan Codreanu, a solicitat în regim de urgenţă demontarea respectivelor indicatoare rutiere.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load