X 
Criza energetică stiri: 1714
Cutremure stiri: 388
Eurovision stiri: 423

În sectoarele capitalei vor fi desfășurate tîrguri cu produse autohtone

25 noi. 2022,, 21:00   Capitala
2163 0

În weekendul 26-27 noiembrie curent, în sectoarele capitalei vor fi desfășurate diverse iarmaroace cu produse și mărfuri autohtone. Acțiunile au drept scop susținerea producătorilor locali și asigurarea locuitorilor capitalei cu mărfuri agricole de sezon.

În sectorul Botanica, pe bd. Dacia, 16/1, va avea loc Tîrgul de weekend al producătorilor autohtoni, organizat de AO „Perspectiva”, în colaborare cu Pretura de sector.

În sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, 202, pe 26 noiembrie 2022, va avea loc tîrgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone ecologice, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

În același sector, Parcul „Alunelul”, Calea Ieșilor, 11/4, va avea loc Tîrgul producătorilor autohtoni „Cămara Fest”, desfășurat în colaborare cu Pretura Buiucani.

În sectorul Centru, pe adresele: str. N. Testemițanu, 13 și str. N. Testemițanu, 30, vor avea loc iarmaroace cu fructe și legume cultivate de producătorii autohtoni.


Pe str. Tiraspol, 5-9 (în preajma Gării) va avea loc Tîrgul de vechituri.

În sectorul Rîșcani, pe adresele: Calea Orheiului, 109/2 și str. Ceucari 8, va avea loc Tîrgul producătorilor autohtoni cu fructe și legume.

În același sector, pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, 6, va avea loc Tîrgul pentru comercializarea fructelor, legumelor și produselor apicole autohtone.

3
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebuie să fie interzisă în Chișinău depășirea limitei de viteză de 30 km/h?