Criza energetică stiri: 789
Preşedintele stiri: 3235
Puterea stiri: 7327
Obiectiv european stiri: 287

În Capitală va fi suspendat traficul rutier pe strada Ismail

15 apr. 12:15   Capitala
2727

Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada 16 aprilie, ora 01:00 – 17 aprilie ora 23:00, va fi suspendat traficul rutier pe str. Ismail, la intersecția cu str. Alexandru cel Bun, tronsonul cuprins între străzile Dimitrie Cantemir și Columna, transmite Noi.md cu referire la realitatea.md.

Conform responsabililor, măsura a fost luată în scopul executării lucrărilor de reabilitare a străzii Alexandru cel Bun.

Astfel, în legătură cu executarea lucrărilor menționate, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

Autobuzele de pe rutele nr. 24, 31, 38 și 39 vor circula de pe str. Ismail pe bd. Dimitrie Cantemir, bd. Constantin Negruzzi, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, str. Ismail și în continuare pe traseele stabilite.

Troleibuzele de pe rutele nr. 9 și 13 vor circula de pe str. Ismail pe bd. Dimitrie Cantemir, bd. Constantin Negruzzi, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, str. Vasile Alecsandri și în continuare pe traseele stabilite.


Microbuzele de pe rutele nr. 103, 108, 171 și 174 vor circula de pe bd. Dimitrie Cantemir pe str. Ismail, str. Albișoara, str. Ismail, str. Grigore Ureche, str. Vasile Alecsandri, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, str. Maria Cebotari, str. Mitropolit Dosoftei, str. Serghei Lazo, str. Columna și în continuare pe traseele stabilite.

Microbuzele de pe rutele nr. 166 și 190 vor circula de pe bd. Dimitrie Cantemir pe str. Ismail, str. Albișoara, str. Ismail, str. Grigore Ureche, str. Alexandr Pușkin și în continuare pe traseele stabilite.

Microbuzele de pe rutele nr. 113, 120, 169, 173, 186 și 191 vor circula de pe str. Ismail pe bd. Dimitrie Cantemir, bd. Constantin Negruzzi, str. Ciuflea, str. București, str. Ismail și în continuare pe traseele stabilite.

În context, serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create, iar conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sînt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав