COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 774 327 INFECTAȚI 290 043(+1018)   TRATAȚI 273 920     DECESE 6713(+18)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2924
Puterea stiri: 6640

În acest weekend, în capitală, au loc o serie de activități cultural-artistice

24 iul. 10:30   Capitala
1665 0

Dacă doriți să luați o pauză de la agitația zilnică, sînteți invitați să participați la manifestările cultural-artistice organizate de Primăria municipiului Chișinău.

În weekend-ul 24-25 iulie vor avea loc noi activități cultural-artistice, desfășurate în cadrul Proiectului „Dialog social cu chișinăuienii”, startul manifestărilor fiind dat încă din luna mai anul curent.

Locuitorii capitalei vor avea parte de spectacole muzicale, concursuri de desen pe asfalt pentru copii, dezbateri tematice pe domeniul arhitectural.

Astăzi, ONG ,,Save Chișinău” cu participarea Consiliului Local de Tineret Centru vor organiza o dezbatere publică pentru tineret și adulți cu genericul ,,Descoperă Chișinăul”.

De asemenea, seara, oamenii se pot delecta cu un spectacol muzical – artistic susținut de Orchestra ,,Avanti”, ce va fi susținut în Parcul ,,Valea Trandafirilor” Havuzul muzical.


Duminică, începînd cu ora 10:00, cei mai mici spectatori pot participa la manifestarea cultural artistică cu genericul „Vacanța mea de vis”.

Seara se va încheia cu muzică, de la ora 19:00, în Parcul „ La Izvor” va avea loc un spectacol muzical-artistic, iar pe scenă va urca Orchestra de muzică populară ,,Busuioc”, ansamblurile folclorice ,,Doina” și ,,Codrenii”.

Evenimentele enunțate au drept scop valorificarea potențialului artistic al comunităților de artă, prin comunicarea între generațiile de artiști și tinerii, promovarea valorilor artistice autohtone, precum și stimularea interesului publicului-spectator pentru recunoașterea creațiilor artistice autentice.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ce părere aveți despre introducerea prezentării obligatorii a certificatului COVID-19 în Republica Moldova?
🔽🔽