TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Consilieri PSRM: În prag de 1 septembrie în unele școli nu au început încă lucrările de reparație

Consilieri PSRM: În prag de 1 septembrie în unele școli nu au început încă lucrările de reparație

Consilierul fracțiunii Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) din Consiliul municipal Chișinău (CMC), Eugenia Ceban, în cadrul unui briefing, a comunicat mai multe probleme cu care se confruntă, la moment, municipiul.

„Am fost nevoiți, împreună cu Direcția Finanțe, să găsim resurse financiare suplimentare pentru reparația instituțiilor de învățămînt, ca să ne dăm seama că sîntem în prag de 1 septembrie. Suntem la 1 septembrie și abia se desfășoară achizițiile”, a comunicat Ceban


„Peste 20 de instituții preșcolare și de învățămînt general sînt într-o așa situație”, a mai adăugat consilierul în acest sens.

Totodată, Ceban a vorbit și despre o altă problemă. „O altă problemă există cu instituțiile „Asociațiile medicale teritoriale”, pentru a primi acei 2000 de lei la nașterea la al 3-lea copil și începînd cu primul din familiile social-vulnerabile. Eu rog foarte mult familiile în care s-a născut al 3-lea copil, dar și familiile cu probleme – vă puteți adresa la toate direcțiile teritoriale de asistență socială din sector, pentru a ridica acești bani”, a comunicat Ceban.

În același timp, consilierul s-a adresat tinerilor specialiști. „Au dreptul să depună dosarul la instituțiile unde vor fi angajați pentru a primi lunar 1000 de lei pentru chirie”, a conchis Ceban.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load