X 
Arşiţa stiri: 178
Jocurile Olimpice stiri: 134
Transnistria stiri: 1412

Condiții moderne pentru elevii unui liceu din Stăuceni

17 mai. 15:31   Capitala
3018 0

Un nou proiect realizat cu succes de Primăria Municipiului Chișinău, privind educația tinerii generații. Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, anunță că, municipalitatea a investit în reparația cabinetului și laboratorului de chimie al LT „Dragoș Vodă” din Stăuceni, unde învață aproape 700 de copii.

„Acest proiect, care a presupus reparația capitală a celor două încăperi, inclusiv a tavanului, pereților, schimbarea pardoselii, a fost implementat la solicitarea administrației liceului. În continuare, elevii și profesorii au condiții prielnice pentru procesul de predare – învățare”, a scris ion Ceban.

Totodată, precizează Primarul General, aceasta nu este unica investiție făcută de municipalitatea la instituția de învățămînt respectivă.

„La LT „Dragoș Vodă”, Primăria Capitalei a mai cofinanțat proiectul de pavare a curții, fiind partener de investiții și la lucrările de construcție a stadionului multifuncțional, unde sînt organizate orele de sport. De asemenea, pentru diversificarea activităților sportive, municipalitatea a investit și în instalarea a două mese de tenis și a unei mese de taqball”, a adăugat Primarul General.

În ultimii ani, Primăria Chișinău a investit peste 16 milioane de lei în dezvoltarea infrastructurii din Stăuceni. Astfel, au fost cofinanțate proiectele de construcție a pavilioanelor la Grădinița „Sălcioara”, tronsonului de drum Botoșani-Stamati-Salcîmilor, pavarea curții LT „Dragoș Vodă”, construcția stadionului multifuncțional, iluminarea stradală, apeduct și canalizare, precum și redeschiderea rutei de autobuz Nr.37.

1
0
0
0
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав