X 
Transnistria stiri: 1327
Eurovision stiri: 494

Cîte persoane au vizitat Tîrgul de Crăciun din capitală, în acest sezon

16 ian. 2023,, 22:30   Capitala
2128 0

Circa jumătate de milion de persoane au vizitat Tîrgul de Crăciun organizat în centrul capitalei cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Anunțul a fost făcut astăzi de primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, la ședința săptămînală a serviciilor capitalei, transmite Moldpres.

Potrivit edilului, căsuțele de lemn vor rămîne în Piața Marii Adunări Naționale, unde lunar vor fi organizate tîrguri tematice. „A fost un eveniment de amploare pe toată perioada sărbătorilor, mulțumesc tuturor colegilor și partenerilor care ne-au fost alături. Ne bucurăm că persoane din toată țara, precum și cei care au revenit acasă de peste hotare au vizitat centrul capitalei pentru a petrece timpul frumos de sărbători”, a spus Ion Ceban.

Totodată, primarul a subliniat că, începînd cu ziua de astăzi, brazii și elementele decorative de Crăciun vor fi strînse din toate sectoarele orașului. Astfel, vor rămîne doar unele luminițe decorative.

Autoritățile municipale au anunțat că, în perioada ulterioară, vor fi organizate tîrguri și festivaluri tematice de Dragobete, tîrgul mărțișoarelor, cel de Paști, ale producătorilor autohtoni, agricultorilor, festivalul plăcintelor și cel al mierii.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?