COVID-19 : VACCINAȚI 1 004 668  INFECTAȚI 400 556 (+3971)   TRATAȚI 369 770     DECESE 10 501(+13)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 543
Coronavirus stiri: 7925

Ceban spune că este filat de structuri separate

24 noi. 2021,, 15:15   Capitala
2212 4

Primarul capitalei, Ion Ceban susține că este filat, în continuare, la comanda guvernării actuale pentru că „se încearcă să se găsească informaţii cu care ar putea fi compromis”.

„Vreau să vă spun că tot ce facem noi e transparent, ceea ce poate fi mai grav sînt tentativele de a desena tot felul de baloane pe care să le agaţe de noi”, a declarat Ion Ceban la „Puterea a patra”, de la N4, transmite Noi.md cu referire la unimedia.info.

„Eu știu că s-au creat și structuri separate care se ocupă de Primărie, va dorim succes în această activitate, spre mare regret nu doar eu, dar și oamenii din anturaj se încearcă a fi chemați la diferite discuții. Oamenii au primit însărcinări la SIS, la CNA, la Procuratura Generală... cautați oameni buni!

Eu vreau să vă spun că tot ce facem noi este transparent, ceea ce poate fi mai grav sînt încercările sau tentativele de a desena tot felul de baloane pe care să le agațe de noi.

Fac un apel către procuror și judecător nu am nici o problemă cu examinarea, dar real în conformitate cu legislația și asta cer de la absolut toată lumea”, a menționat Ion Ceban.


Edilul de Chișinău a declarat și anterior că schimbarea guvernării în țară a venit cu încercări de a-l compromite și că asupra sa se pregătește o strategie de denigrare.

Pe de altă parte, Procurorul General, Alexandr Stoianoglo, a declarat atunci că instituția nu a primit vreun denunț din partea primarului capitalei, Ion Ceban, dar nici nu a „autorizat vreo investigație” în privința acestuia.

Deputatul PAS Dumitru Alaiba a respins acuzațiile lui Ceban, iar alți exponenți ai PAS s-au întrebat „ce consumă primarul de face astfel de declarații”.

2

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X