X 
Arşiţa stiri: 151
Jocurile Olimpice stiri: 122
Transnistria stiri: 1453

Apelul Primăriei capitalei în contextul instabilității atmosferice anunțate

10 iun. 15:15   Capitala
5858 0

Primăria Chișinău, în contextul avertizării meteorologice de instabilitate atmosferică, face apel către locuitorii și oaspeții capitalei, să dea dovadă de prudență, pentru a-și proteja sănătatea și bunurile materiale, notează Noi.md.

De asemenea, pentru a preveni eventuale incidente, provocate de precipitații abundente, cetățenii care se află în afara locuinței sînt îndemnați să se adăpostească în locuri sigure și să evite aflarea sub arbori bătrîni, iar automobiliștii să fie prudenți la drum și să ocolească șantierele în lucru / drumurile aflate în reparație, pentru că se pot forma acumulări de apă și de pietriș.

Autoritățile municipale sînt pregătite și vor interveni în teren după caz.

În cazul înregistrării situațiilor problematice, în urma averselor, locuitorii orașului sînt îndemnați să apeleze Dispeceratul Central Municipal, tel. (022) 22-22-67, (022) 22-26-04 sau să sune la numărul unic de urgență 112.

Menționăm că avertizarea este valabilă pentru ziua de astăzi și de mîine. Se așteaptă descărcări electrice, ploi de scurtă durată, izolat averse puternice cu grindină și intensificări ale vîntului.

3
0
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?