X 
Arşiţa stiri: 182
Jocurile Olimpice stiri: 141
Transnistria stiri: 1455

Ceban: „Iată de ce PAS a schimbat în raioanele țării șefii Direcțiilor de Educație”

3 iul. 09:29   Capitala
4586 1

Primarul General al Capitalei și liderul Partidului Mișcarea Alternativa Națională, Ion Ceban, trage atenția comunității asupra situației tot mai îngrijorătoare în care a ajuns sistemul educațională din țară ca urmare a pașilor întreprinși de Partidul Acțiune și Solidaritate.

„Din 8 întrebări pe ordinea de zi, 5 sînt de lichidare a instituțiilor de învățămînt. Aceasta este ordinea de zi a Consiliului raional Sîngerei. PAS continuă să închidă școlile prin țară. Închid spitale și universități, fac tot ce le poftește în justiția moldovenească”, menționează Ion Ceban.

Această batjocură asupra viitorului se întîmplă în țara, în timp ce la Chișinău, municipalitatea deschide și renovează școli, grădinițe și grupe noi pentru copii.

Astfel, zice Ion Ceban, prin show-urile politice de partid care-l vizează pe el și Primăria, PAS nu face nimic altceva decît să distragă atenția oamenilor de la acțiunile lor ilegale și incompetența lor în toate domeniile.

În context, Primarul General adaugă că, între timp, totul este făcătura unui partid incompetent și mîrșav pe nume PAS.


„Avem ONG-uri de curte care primesc milioane de lei, avem media de curte care primesc milioane de lei, trolli, bloggeri și vloggeri plătiți, alături de o mașinărie represivă de stat fără precedent. Anterior, aceștia erau vocali și criticau guvernarea. Astăzi, au comandat guvernării să facă tot felul de rapoarte și să urmărească cine și cum le dă like-uri. Acum, tot ce fac este să ne blocheze activitatea, să intimideze oamenii în lipsa oricăror rezultate în țară”, a subliniat edilul.

Ministerul Educație nu a venit cu o reacție deocamdată.

18
1
0
2
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав