X 
Incendii stiri: 686
Cazul Șor stiri: 584
Preşedintele stiri: 3715

Autoritățile municipale au lansat resursa informațională web „portalul transparenței”

9 iun. 17:02   Capitala
1634 0

Primăria Chișinău a lansat resursa informațională web „portalul transparenței”. Accesînd resursa, doritorii pot vizualiza, în regim real de actualizare, informații privind fluxurile financiare, achiziții sau licitații.

Într-o conferință de presă, primarul Ion Ceban a spus că respectivul proiect, model de atitudine, poate fi replicat atît la nivel central, cît și la nivelul fiecărei entități administrative din Moldova, transmiteNoi.md cu referire la IPN.

Informația prezentată este segmentată pe mai multe rubrici și arată cum sînt gestionați banii publici, ce se întîmplă cu taxele pe care le plătesc oamenii, toate achizițiile, licitațiile publice, angajările, notificările în comerț, certificatele și autorizațiile, proiectele și documentele de politici strategice și multe alte procese și documente interne.

„Sunt foarte mîndru că, în linii mari, am scos din zona gri, din calificativul de cea mai coruptă instituție din țară, în cea mai transparentă instituție din țară, Primăria municipiului Chișinău”, a declarat Ion Ceban.

1
0
1
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre decizia de a confisca mașina șoferilor care conduc în stare de ebrietate?