COVID-19 în MOLDOVA

Accident violent pe Calea Ieșilor (FOTO)

Accident violent pe Calea Ieșilor (FOTO)

Un accident de circulaţie dur a avut loc cu puțin timp în urmă pe strada Calea Ieşilor. Deocamdată nu se cunosc detalii ale producerii accidentului, însă din imaginile primite de redacția noi.md se vede cum o mașină de model Honda Civic în urma unei lovituri laterale a fost proiectată într-un gard de pe marginea drumului.

Mai mult decît atît, din cîte se pare impactul a fost atît de puternic încît toate airbag-urile mașinii au fost declanşate. De menționat că nu se cunoaște care este cea de-a doua mașină implicată în accident dat fiind faptul că la fața locului este doar mașina albă. La fel nu se cunoaște nici dacă în urma accidentului produs au avut de suferit oameni.


Potrivit Natalia Stati, ofiţer de presă a Direcţiei Municipale a Poliţiei Capitalei accidentul s-ar fi produs la ora 11:08.

”La faţa locului polițiștii au stabilit că automobilul din imagini, Honda Civic de culoare albă, condus de o tînără în vîrstă de 25 de ani, a fost lovit de o Skoda condusă de o femeie în vîrstă de 34 de ani. În urma impactului nimeni nu a avut de suferit. Pe caz a fost inițiată o ancheta în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor, iar şoferul care va fi găsit vinovat riscă 6 puncte de penalizare şi o amendă în valoare de 1.500 lei”, a declarat Stati.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load