Un nou sediu renovat în s. Sculeni, r. Ungheni ©

Un nou sediu renovat în s. Sculeni, r. Ungheni

Din 24 ianuarie, Poșta Moldovei a deschis larg ușile unui nou oficiu poștal MD-3644 în satul Sculeni, orașul Ungheni. Clienții din 3 localități: Sculeni, Blindești și Floreni pot beneficia acum de servicii poștale de calitate, dar și de un oficiu poștal confortabil, în care așteptarea e mai plăcută.

Directorul General al întreprinderii, Serghei Nastas, a început discursul prin a menționa importanța oficiilor poștale instalate de tip nou „Am luat decizia să nu reparăm ceea ce este vechi, fiindcă este foarte costisitor. De aceea, am introdus acest proiect care se bucură de succes. Acest tip de oficii poștale nu necesită mentenanță, ceea ce le face accesibile și confortabile atât pentru angajați cât și pentru clienți. Aduc mulțumiri administrației publice locale și vă doresc succese!”.

Managerul a spus și despre necesitatea renovării tuturor oficiilor poștale din țară. „Au rămas maxim 400 de oficii poștale din toată țara pentru a fi renovate. Avem mult de lucru, dar acest fapt ne încurajează”.

Noul oficiu al Î.S. „Poșta Moldovei” a fost dotat cu echipament de calcul modern, astfel fiind asigurate toate condițiile necesare nu doar pentru desfășurarea activității angajaților, dar și pentru comoditatea clienților.

Directorul Centrului de Poștă Ungheni, a ținut să accentueze abilitatea întreprinderii de a se implica în noi proiecte de dezvoltare a serviciilor și ridicare a acestora la un nivel avansat. „Este un moment unic și foarte așteptat aici în Sculeni. Echipa managerială în frunte cu directorul general depune eforturi enorme în ultima perioadă pentru a atinge toate obiectivele pentru dezvoltarea întreprinderii. Pe parcursul ultimilor 5 ani s-au făcut reperații curente în 27 de oficii poștale, 8 reparații capitale. Din cele 48 de oficii poștale, 46 de oficii sunt automatizate. Toate lucrurile frumoase care se întâmplă sunt vizibile, și nu sunt vorbe goale ci fapte”, a adăugat d-na Parascovia Chirinciuc. 

Cei mai bucuroși, au fost desigur primii beneficiari ai noului oficiu, și anume echipa care va activa în noul OP „Activez de 34 de ani în oficiul poștal. Sunt bucuroasă și mulțumită!”, a spus șefa oficiului poștal, Margarita Cuzmina.

Pentru a crea acces ușor la serviciile noastre, Poșta Moldovei continuă intensiv proiectul de extindere națională, fiind tot mai aproape de locuitorii Republicii Moldova. În noul oficiu MD-3644, echipa Poșta Moldovei este mereu la dispoziția clienților pentru a efectua încasări, a elibera mijloace bănești, dar și pentru a cumpăra efecte poștale, publicații periodice, etc.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Mai multe

Sondaj Toate

load