Nănășica Reduceri de Anul Nou de la 15 la 50%! Cel mai bogat sortiment de produse pentru copii și pentru casă! ©

Nănășica Reduceri de Anul Nou de la 15 la 50%! Cel mai bogat sortiment de produse pentru copii și pentru casă!

În ajunul sărbătorilor de iarnă, Centrul Comercial „Nănășica” le oferă tuturor cumpărătorilor reduceri de la 15% pînă la 50% la întreaga gamă de produse și invită pe toată lumea pe data de 22 decembrie la matineul de Anul Nou pentru copii, la care părinții și copiii vor avea parte de concursuri, distracții și, bineînțeles, de cadouri.

Pe data de 22 decembrie momente magice, de neuitat, de Anul Nou, la Centrul Comercial "Nănășica", pentru părinți și copii!

Anul acesta așteptăm cu sufletul la gură oaspeți de onoare, pe: Ana, Elsa şi Olof, personajele filmului în desen animat "Cold Heart", „Spider-Man” şi „Transformers”, precum şi pe Ladybug şi Super Cat, care devin imediat sufletul oricărei companii. Programul evenimentului include jocuri și ştafete, dansuri distractive și strigături, activităţi creative, păcăleli, cadouri, spectacol cu bule de săpun și aquagrafie.

Pentru a vă putea bucura dvs. înşivă, dar şi pe cei dragi dvs. cu cadouri plăcute vă oferim cel mai bogat sortiment de produse bine cunoscute şi cu o reputație bună, a brand-urilor de top: Teddy, Tigres, Baby-Land, Maximus, Kuzea, Gusi-Hrustalinîi, Novomoskovsk ş.a.

Nănășica "a încercat să adune într-un singur loc toate produsele pentru copii, începînd de la păpuși, mașini, cărucioare, pătuțuri și jucării zornăitoare şi pînă la jocuri educaționale, biciclete, mașini electrice, motociclete, scutere etc.

Prețuri și reduceri atractive, iată ce îi garantăm fiecărui client.

În ajunul sărbătorilor de iarnă, îl vom bucura pe fiecare client cu o reducere de 15% la întregul sortiment de mărfuri, totodată oferind o reducere suplimentară de 20, 30, 40 și 50% pentru multe dintre produsele noastre.

La procurarea oricărui produs în valoare de peste 500 de lei, primiți un card de reducere de 10%. Dacă în perioada reducerilor, anunţate de noi, copilul dvs. îşi aniversează ziua de naştere sau dacă ziua lui de naştere va fi în curînd, atunci vă vom oferi o reducere de 25% pentru produsul ales (la prezentarea certificatului de naștere).

Calitate excelentă și sortiment foarte larg şi variat la Centrul Comercial "Nănășica"!

Contacte:

Chișinău , Strada Uzinelor 143

www.nanasica.md

FB: Nanasica.md

Tel.: 076-788-809,  022-410-417

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Mai multe

Sondaj Toate

load