COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Descoperă noua cartelă Unite Prepay și bucură-te de 5GB + 100 min. naționale și nelimitat pe cele mai populare rețele sociale ©

Descoperă noua cartelă Unite Prepay și bucură-te de 5GB + 100 min. naționale și nelimitat pe cele mai populare rețele sociale

Vara aceasta are și surprize pozitive. Unite lansează noua cartelă Prepay care îți oferă un conținut mai generos, creat special pentru o potrivire maximă cu obiceiurile tale de comunicare. Mai mult trafic internet, mai multe minute naționale și navigare nelimitată pe cele mai populare rețele sociale, totul la doar 39 lei. Ai tot și chiar puțin mai mult într-o singură cartelă ca să fii cel mai cool în gașca ta.

La doar 39 lei primești maximum de avantaje. 5GB trafic internet mobil, 100 minute naționale, convorbiri nelimitate în rețeaua Unite, Moldtelecom. Iar pentru că ești fan al rețelelor de socializare, te bucuri de navigare gratuită pe Facebook, Messenger, Vkontakte, Instagram, TikTok, Odnoklassniki, WhatsApp, Wikipedia și MyMoldtelecom.

Bucură-te de libertate în comunicare. Cu noua cartelă Unite Prepay ai cele mai mici tarife din țară pentru apeluri, la doar 1 ban per minut în rețeaua Unite, 1 leu per minut spre orice rețea națională și 50 bani per SMS. Iar navigarea pe net e și mai avantajoasă, la doar 10 bani per MB.

Și asta nu e tot. Noua cartelă Unite Prepay îți aduce un nou Program de bonusare. Pentru fiecare reîncărcare primești bonusuri promoționale generoase. Și pentru că sărbătorim împreună lansarea noii Cartele Prepay, până pe 30 septembrie curent, primești mai mulți GB bonus la reîncărcare. De exemplu, la reîncărcare cu 50 lei primești BONUS - 6GB trafic internet mobil și 600 minute în rețea.

Comunică din plin și navighează nelimitat pe cele mai îndrăgite rețele sociale, pentru că ai tot ce-ți trebuie într-o singură cartelă!

Unite – rețeaua posibilităților mari! Parte a familiei Moldtelecom.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load