COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Descarcă aplicația MyMoldtelecom și activează Bonusurile Internet Nelimitat 1 zi și Grila maximă de canale TV timp de 30 de zile ©

Telefonul tău are poftă de mai mult Net? Dacă ai abonament de telefonie, internet mobil sau cartela Prepay de la Unite, descarcă chiar acum aplicația MyMoldtelecom și activează gratuit BONUSUL Internet Nelimitat 1 zi.

Te bucuri de 24 ore de nelimitat pe Net că să comunici cu prietenii, să descarci și să expediezi fișiere, să fii activ pe rețele sociale, să asculți muzică non stop, să lucrezi, dar și să joci. Bonusul este oferit o sigură dată la activare doar din aplicația MyMoldtelecom, până la data de 30 noiembrie curent.

Iar dacă ai abonament de televiziune digitală Premier de la Moldtelecom, atunci descarcă și activează gratuit din aplicația MyMoldtelecom, BONUSUL Grila maximă de canale TV pentru 30 de zile. Vizionează cele mai îndrăgite canale TV disponibile în număr maxim direct în abonamentul tău. Fără cereri adiționale, descarci aplicația și printr-o singură glisare de buton, primești maximum la prețul tău minim de abonament. Bonusul poate fi activat doar din aplicația MyMoldtelecom, o singură dată până la 30 noiembrie curent și este valabil pentru 30 zile.

Descarcă aplicația MyMoldtelecom din Play Store pentru telefoane cu sistemul de operare Android sau din Apple Store pentru telefoane cu sistemul de operare iOS.

Moldtelecom – operatorul numărul 1 în soluții integrate.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load