Cum te poate ajuta un credit rapid în cea mai tare zi a reducerilor din an - Black Friday ©

Cum te poate ajuta un credit rapid în cea mai tare zi a reducerilor din an - Black Friday

Mijlocul lunii noiembrie este cea mai fierbinte perioadă din an pentru cumpărături, și, evident, cea mai fierbinte din punct de vedere al reducerilor pe care ni le pun pe tavă un șir de magazine.

Încă puțin și începe marea nebunie. Prețurile scad simțitor, iar odată cu asta dorința acerbă de a pregăti cele mai fenomenale cadouri de sărbători celor dragi. Dar, pentru a-ți face plinul de cumpărături, când în pușculiță bate vântul, cea mai simplă soluție este un împrumut online. În condiții avantajoase, cu siguranță te vei bucura de sărbători minunate, fără rețineri.

Fenomenul Black Friday. Ieftin și mult în kilogram

Termenul Black Friday își are începutul în Philadelphia (SUA). Inițial acesta era folosit pentru a fi denumită ziua de vineri de după Ziua Recunoștinței. Cea din urmă este una dintre cele mai importante sărbători din an pentru poporul american. De obicei se organizează cine festive, la care se adună toți membrii familiei și apropiații. Anume din această cauză traficul este mereu unul abundent, pe străzi formându-se un blocaj complet. De aici a și apărut această terminologie de Black Friday – Vinerea neagră.

Așa cum după Ziua Recunoștinței urmează Crăciunul, fiecare este în căutarea darurilor. Astfel startul cumpărăturilor începe cu o lună înaine, deci pe 23 noiembrie. Avalanșa de cumpărători i-a făcut pe patronii magazinelor să vină și cu anumite reduceri în această perioadă. Așa s-a transformat Black Friday în cea mai iubită zi din an pentru iubitorii de cumpărături. Dacă în trafic mașinile sunt cele blocate în străzi, în magazinele fizice stau blocați mii de oameni. Aceștia stau în rând încă din noapte, pentru ca în dimineața zilei să intre printre primii în magazin și să adune în coș produsele necesare, la prețuri de nimic.

Treptat, termenul a devenit unul universal, asociindu-se cu reduceri substanțiale. Unele oferte sunt atât de avantajoase, încât merită ”vânate” din greu.

-20%, -50%, -100% din preț și din griji

Fie că îți dorești un frigider nou, un televizor, haine noi pentru perioada rece a anului, noiembrie este cea mai potrivită lună din an pentru asemenea cumpărături. Asta pentru că Black Friday a cuprins mediul de afaceri și de la noi. Deși zilele de reduceri masive diferă, merită să fii cu ochii pe magazinele care ascund produsele dorite încă de pe acum și să urmărești cum, în curând, prețurile încep să se topească.

De cele mai multe ori, cel mai mult se taie din prețul electrocasnicelor. Astfel, o afacere bună o poți face cumpărând un accesoriu electronic mult visat, anume de Black Fiday - vei profita de un preț decent și vei scăpa de griji. Mai nou, tot în vinerea reducerilor, poți beneficia de scăderi și pentru anumite servicii, pentru că și tu meriți uncadou. Ce-ar fi dacă te-ai relaxa complet la o procedură SPA sau îți vei face o schimbare de look la un salon de frumusețe? Va fi o schimbare de minune pentru sărbătorile de iarnă care iată, iată ne bat la ușă.

Și magazinele online sunt pline de oferte în această perioadă. Aici, ai deschise mai multe posibilități. Poți prinde reducerile și din magazinele de afară. Dacă anumite produse nu le găsești în țară, anume acum ai ocazia să le comanzi online, achitând cu jumătate de preț mai puțin, decât prețul net.

Dorințe multe, bani puțini

Așa cum Black Friday se situează aproape de finele lunii, anume atunci, la majoritatea moldovenilor, cel puțin, economiile lunare sunt pe ducă. Dacă și tu ești în asemenea situație, oricum ai o soluție. Poți alege un credit rapid online, în condiții avantajoase. Repede, ușor, fără acte în plus.

Tot ce trebuie să faci este să completezi un formular, iar în mai puțin de 30 de secunde vei primi și ofertele de credit rapid.

Care sunt facilitățile unui împrumut rapid pe internet:

  • Nu trebuie să prezinți anumite acte, trebuie doar să ai peste 18 ani și să deții un act de identitate valabil;
  • Nu trebuie să dovedești că ai un venit lunar stabil;
  • Ai libertatea să alegi termenul de rambursare;
  • Poți lua banii atât pe card, cât și în numerar.

Mai mult decât atât, rata dobânzii este mult mai accesibilă decât în cazul băncilor. Astfel vei rambursa suma împrumutată plus, în funcție de aceasta, de la 0,46% până la 1% pe zi.

Cu ajutorul unui credit, vei avea propriii bani în buzunar, pe care îi vei putea cheltui eficient pentru cele mai importante lucruri pe care le visezi. E bine să-ți dorești, dar e și mai bine să ai ceea ce-ți doreși.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Mai multe

Sondaj Toate

load