Un motan s-a urcat în urmă cu 6 ani într-un copac și de atunci nu a mai coborît

Un motan s-a urcat în urmă cu 6 ani într-un copac și de atunci nu a mai coborît

O pisică a devenit vedetă într-un orășel polonez, datorită unui obicei mai puțin obișnuit în lumea mîțelor. Felina s-a urcat în urmă cu șase ani într-un copac și de atunci nu a mai coborît pe pămînt.


Copacul aflat în centrul unui orășel polonez are un locatar permanent mai puțin obișnuit: o pisică despre care locuitorii din zonă spun că nu a mai coborît pe pîmînt de cîțiva ani de zile.


Pisica își petrece toată ziua în copac și, cel puțin din acest punct de vedere, se aseamănă mai degrabă cu o veveriță.


Cel mai probabil, motanul a fost speriat cînd era pui, a urcat în copac și nu a mai coborît de acolo. Mai ales că nici după mîncare nu este nevoit să alerge: primește zilnic hrană și apă de la oamenii din zonă.


Jerzy Moscicki, resident of Bartoszyce: “Trăiește acolo de peste șase ani, de cînd era un pisoi mic. Erau multe pisici în zonă, probabil un cîine sau altceva l-a speriat și atunci s-a urcat în copac. De atunci nu a mai coborît. Pompierii au încercat să-l dea jos de cîteva ori. Oamenii au inimă bună și îi dau să mănînce”.


Localnicii s-au obișnuit cu pisica din copac, iar povestea ei s-a împrăștiat dincolo de hotarele orașului. Cu toate astea, nimeni nu vrea să încerce să o prindă și să o aducă cu picioarele... pe pămînt.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load