TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Un fermier din Wisconsin a creat un labirint în lanul de porumb

Un fermier din Wisconsin a creat un labirint în lanul de porumb

După ce un apropiat şi-a pus capăt zilelor iarna trecută, bărbatul, care realizează anual astfel de creaţii, s-a decis să scrie în lanul de porumb un mesaj inspiraţional.

Labirintul conţine şi un număr de telefon al unei linii de prevenire a sinuciderilor din Statele Unite.

"Viaţa ta contează!" - Acesta este mesajul care poate fi văzut din cer de cei care survolează ferma americanului.

Labirintul creat în lanul de porumb ocupă, în total, o suprafaţă de 4,5 hectare de teren şi a fost un proiect inspirat de un eveniment tragic pentru artist: sinuciderea unui membru al familiei.


John Govin, fermier: Am avut un membru al familiei care a ales să îşi pună capăt zilelor şi, în drum spre înmormîntarea care a avut loc în această iarnă, am hotărît să realizăm un labirint în porumb, în memoria acestuia.

Iar mesajul realizat este completat de un număr de telefon către o linie de prevenţie a sinuciderilor.

Artistul a mai explicat că numărul fermierilor care preferă să încheie socoteala cu viaţa este în creştere din cauza problemelor financiare.

Bărbatul a povestit că cei care apelează la acest gest extrem speră ca banii de pe asigurarea de viaţă să îi ajute pe membrii familiei să ducă afacerea mai departe.

John Govin, fermier: Procentajul de fermieri care se sinucid este peste media altor ocupaţii. Este o muncă stresantă, economia este la pămînt şi este foarte greu pentru unii fermieri să continue. Indiferent de caz, cineva vă iubeşte şi îşi doreşte să vă întoarceţi înapoi!

Labirintul urmează să fie deschis publicului începînd cu 21 septembrie.

Lanul de porumb al fermierului a devenit o atracţie turistică după ce s-a decis să taie anual recolta în formă de labirint. În 2012, acesta a realizat un labirint pe care l-a dedicat bolnavilor de Alzheimer, iar în 2013 - veteranilor de război, scrie observator.tv.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load