COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un cunoscut jucător de fotbal a rămas fără permis de conducere

Un cunoscut jucător de fotbal a rămas fără permis de conducere

Chiar și David Beckham mai are probleme cu legea. Conform unei hotărîri judecătorești, acesta nu mai are voie să conducă un autoturism timp de 6 luni după ce a fost fotografiat folosind telefonul mobil în timp ce se afla la volanul mașinii sale.

Fotbalistul în vîrstă de 44 de ani a fost prezent în sala de judecată la pronunțarea deciziei, el primind șase puncte de penalizare. Acestea s-au adăugat precedentelor șase puncte pe care le avea din cauza unor amenzi pentru depășirea vitezei regulamentare, lucru care a rezultat în interzicerea dreptului de a mai conduce, pe o perioadă de 6 luni.

Beckham, care a recunoscut că este vinovat de folosirea telefonului mobil în timpul șofatului, a mai primit și o amendă de 750 lire sterline și trebuie să mai achite și costurile de judecată în valoare de 175 lire sterline.

Potrivit CNN, Beckham a fost fotografiat de un fan, pe 21 noiembrie 2018, în timp ce conducea uitîndu-se la ecranul telefonului mobil.

„În loc să se uite în față, să fie atent la drum, el apare în imagini uitîndu-se la telefon”, a precizat procurorul de caz Matthew Spratt.

Avocatul lui Beckham a precizat că fotbalistul „nu își aduce aminte de ziua în cauză sau de acest incident izolat. Nu există nicio scuză pentru ceea ce s-a întîmplat, însă nu își amintește de incident”.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load