COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Rudele Iuliei Nachalova sprijină ideea unui film despre viața interpretei

Rudele Iuliei Nachalova sprijină ideea unui film despre viața interpretei

Familia Iuliei Nachalova sprijină proiectul postului TV „Pervyi kanal” despre viața cîntăreței, dar în acest moment nu există informații exacte dacă acesta va fi un serial, a declarat reprezentanta artistei Anna Isaeva pentru RIA Novosti.

Mai devreme, mai multe media au anunţat despre lansarea lucrărilor asupra unui serial, care se va baza pe evenimente din viața cîntăreței.

„În ceea ce privește serialul: ni s-a cerut foarte mult să nu dăm, deocamdată, nicio informație. Maximul pe care mi-l pot permite să spun: da, la serial se lucrează. Da, într-adevăr, serialul va fi lansat. Dar nici nu sînt sigură că va fi un serial, va fi o dramă, dar ce va fi, cum, în ce cantitate, volum – nu cunosc. Singurul proiect pe care familia îl susține este proiectul de la „Pervyi kanal”. Despre metrajul definitiv încă nu am vorbit, deocamdată la acest aspect nu se lucrează", - a spus interlocutoarea agenției.


Julia Nachalova a încetat din viaţă pe 16 martie, la vîrsta de 39 de ani, în urma unui stop cardiac. Nachalova a crescut într-o familie de muzicieni profesioniști. Tatăl ei a fost conducător de ansamblu, iar mama a fost solistă. A făcut muzică încă din copilărie, în 1991-1992 a luat parte la concursul de televiziune "Steaua matinală", pe care l-a şi cîștigat. În timpul vieții sale de creaţie, a înregistrat mai multe albume, a jucat în filme și a s-a produs în calitate de prezentatoare TV. Publicul larg o cunoaște după şlagărele sale «Учитель» („Profesorul”), «Дюймовочка» („Degeţica”), «Герой не моего романа» („Nu eşti eroul romanului meu”).

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load