COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

România confirmă încă patru cazuri noi de infectare cu noul tip de coronavirus

România confirmă încă patru cazuri noi de infectare cu noul tip de coronavirus

Numărul cazurilor confirmate de coronavirus a crescut, marți, ajungînd la 29 la nivel național, scrie stirileprotv.ro.

Numărul îmbolnăvirilor a crescut brusc, de la 17 la 29, după ce au fost testate persoanele care au fost în contact direct cu bărbatul, angajat ADP, depistat pozitiv în timp ce era internat în spitalul Gerota pentru alte afecțiuni.

La Arad au fost anunţate marţi 3 cazuri noi de infectare. Este vorba despre persoane care se aflau deja în carantină, fiind venite din Italia. Toate cele 3 persoane vor fi duse la Matei Balş.

Astfel, în București sînt acum internate 8 persoane infectate cu noul covid-19


Cele 20 de persoane purtătoare ale virusului COVID-19 (coronavirus) sînt internate în spitale de boli infecțioase din București, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași și Craiova.

Pe teritoriul Romîniei, în carantină instituționalizată sînt 107 persoane, pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 11.505 persoane sînt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Pînă în prezent, au fost înregistrate 19 dosare penale pentru infracțiunea de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 352 alin. 1 Cod Penal.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load