COVID-19 în MOLDOVA

Regina Elisabeta angajează o persoană care să se ocupe de paginile ei de Facebook și Instagram

Regina Elisabeta angajează o persoană care să se ocupe de paginile ei de Facebook și Instagram

Familia Regală a Marii Britanii face angajări. Astfel, regina Elisabeta a II-a caută o persoană care să se ocupe de conturile de social media ale Casei de Windsor. Salariul este avantajos: 50.000 de lire sterline pe an.

Regina Elisabeta a II-a, cel mai longeviv monarh din lume, caută o persoană care să o ajute să transmită mesajele monarhiei britanice milioanelor de urmăritori din întreaga lume, pe reţelele scociale, potrivit anunţului publicat pe contul de LinkedIn. Pînă în acest moment, doar 104 candidaţi au aplicat pentru job, făcut public în urmă cu aproximativ 23 de ore, scrie New York Times.

Beneficiile acestui loc de muncă sînt numeroase: salariul variază între 45.000 şi 50.000 de lire sterline, în funcţie de experienţă, cu program de luni pînă vineri şi ... prînzul oferit gratuit.


„Munca ta va fi văzută de milioane de oameni”, se specifică în anunţ. Postul a fost scos la concurs de mai multe ori în ultimii ani, iar candidatul selectat va trebui să facă faţă publicităţii negative cu care se confruntă familia regală din cauza scandalului sexual în care a fost implicat prinţul Andrew, fiul preferat al reginei.

Aplicațiile pentru postul vacant sînt așteptate pînă la 24 decembrie 2019.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load