COVID-19 în MOLDOVA

Pașaev: "Nu există dovezi directe ale vinovăției lui Efremov de accidentul mortal”

Pașaev: "Nu există dovezi directe ale vinovăției lui Efremov de accidentul mortal”

În instanță nu a fost prezentată nicio dovadă directă a vinovăției actorului Mihail Efremov în accidentul mortal. Despre acest lucru a spus avocatul său Elman Pașaev, transmite TASS.

Potrivit lui, pe volanul mașinii nu au fost depistate amprentele artistului, experții au găsit doar epiteliul lui Efremov. Avocatul a menționat că mai mulți martori au susținut la început că în mașină erau doi oameni, însă apoi și-au schimbat mărturia, ceea ce ridică semen de întrebare. Pașaev a adăugat, de asemenea, că unii martori au încurcat ceea ce au spus în instanță. De asemenea, el s-a indignat de faptul că femeia, care se afla la 70 de metri de locul accidentului, a reușit să-l identifice pe Efremov după ceafă.

În plus, juristul a declarat că nu există înregistrări video de la locul accidentului în calitate bună.


Anterior Pașaev și-a explicat tactica de apărare în instanță. Potrivit lui, recunoașterea de către actor a vinovăției la etapa inițială "nu ar fi dat nimic". Avocatul a declarat că familia lui Efremov nu are pretenții față de el, iar tactica aleasă de el a fost corectă — inculpatul are dreptul de a "schimba de mii de ori mărturia", instanța ia în considerare doar ultimul cuvînt.

Sentința în cazul lui Efremov, care a provocat un accident mortal pe centura Sadovaia din Moscova, va fi anunțată pe 8 septembrie. Pașaev a declarat pe 5 septembrie că inculpatul său riscă între șase și opt ani de colonie cu regimului general.

Actorul însuși, în ultimul său cuvînt din 3 septembrie, a numit alcoolul drept un lucru rău și a promis că "nu se va eschiva".

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load