COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Milano: Italienii au luat cu asalt spaţiile publice fără măşti şi măsuri de protecţie

Milano: Italienii au luat cu asalt spaţiile publice fără măşti şi măsuri de protecţie

Mulți italieni revin la vechiurile obiceiuri mai rapid decît trebuia. Aceștia s-au relaxat seara pe malul Navigli, fără măsuri de protecţie, relatează Mediafax, care notează că pericolul unui val doi este uriaş.

Locuitorii oraşului Milano au revenit la viaţa lor obişnuită imediat după ce au ieşit din carantină. Pe malul canalului Navigli s-au adunat sute de oameni, majoritatea fără măşti şi mult prea aproape unul de altul, scrie La Repubblica.

Unii au ieşit la alergat, alţii stau de vorbă cu un pahar de bere sau de vin în mînă. E stilul italian de dinaintea pandemiei, care poate atrage un val doi de infecţii cu COVID-19. Puțini sînt cei care au ieșit cu mască pe față.

Italia rămîne una din cele mai afectate ţări de coronavirus, cu 215.000 de persoane infectate şi aproape 30.000 de morţi.


OMS a avertizat că pericolul unui al doilea val este real, după relaxarea măsurilor de izolare. Guvernul italian a relaxat carantina, însă a ordonat măsuri clare de distanţare socială în perioada următoare.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load